Tel Verde: 0800 500 012 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Brand-ul Ana și Cornel, lansează Campania de Crăciun, denumită “ADEVĂRATA BOGĂȚIE A CRĂCIUNULUI ESTE ÎN JURUL MESEI, BUCURII ÎN FIECARE ZI ”.

Campania va începe la data de 01.12.2021 și va dura până la data de 24.12.2021, în cadrul programului de funcționare al magazinelor Ana și Cornel, afișat la sediul acestora. Campania este organizată şi se desfăşoară în toate magazinele Ana și Cornel.

 

La această campanie poate participa orice client Ana și Cornel care deține un card de fidelitate Ana și Cornel și care achiziționează produse din magazinele noastre.

Prin desfășurarea Campaniei, Organizatorul urmărește îndeplinirea următoarelor obiective:

a) promovarea produselor Ana și Cornel
b) recrutarea de noi consumatori
c) susținerea victimelor violenței domestice; un procent de 2% din încasarea produselor : Salam Rustic, Salam Victoria, Salamul Casei, va fi donat către Fundația Casa Ioana.
Înscrierea la Campania “ADEVĂRATA BOGĂȚIE A CRĂCIUNULUI ESTE ÎN JURUL MESEI,BUCURII ÎN FIECARE ZI ” se face prin scanarea cardului de fidelitate Ana și Cornel. Cardul de fidelitate trebuie scanat la fiecare cumpărătură efectuată în magazinele Ana și Cornel, indiferent de cantitatea sau valoarea achiziționată.

Ana și Cornel oferă ca premii, electrocasnice, valoarea estimată a premiilor este de 7500 lei fără TVA.

Pentru alte detalii despre această campanie, clienții pot vizualiza Regulamentul campaniei, accesând site-ul www.anacornel.ro, secțiunea https://www.anacornel.ro/noutăți/campanii-și-concursuri.

 

Descarca Regulament