Tel Verde: 0800 500 012 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Carnia donează 25.000 lei către Asociația "Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor" pentru sprijinirea luptei împotriva singurătății în rândul persoanelor în vârstă, ca parte a angajamentului nostru de a sprijini comunitatea și de a lupta împotriva izolării sociale a persoanelor în vârstă.

Asociația "Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor" își desfășoară activitatea cu scopul de a combate singurătatea și izolarea socială în rândul vârstnicilor, promovând ideea că fiecare persoană, indiferent de vârstă, merită să se simtă parte a unei comunități. Începând cu anul 2006, această asociație și-a dedicat eforturile pentru a oferi sprijin și companie vârstnicilor afectați de singurătate și sărăcie.

"Suntem profund impresionați de munca și angajamentul Asociației 'Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor' în lupta împotriva singurătății în rândul persoanelor în vârstă. Ne simțim onorați să fim parte a acestui efort prin donația noastră și sperăm că aceasta va contribui la aducerea unui zâmbet pe fețele celor care au nevoie de sprijin și companie"

Fondurile donate de vor fi folosite pentru a sprijini programele și inițiativele desfășurate de către Asociația "Niciodată Singur - Prietenii Vârstnicilor", inclusiv organizarea de evenimente sociale, activități de voluntariat și proiecte destinate reducerii singurătății în rândul vârstnicilor.

#Carnia, 2024

Pagina 1 din 4