Tel Verde: 0800 500 012 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cu o experiență de peste 25 de ani în industria alimentară, brand-ul Ana și Cornel se adaptează constant nevoilor și așteptărilor clienților săi. Brand-ul Ana și Cornel dezvoltă un concept nou în magazinele sale, concept ce îmbină armonios elemente de design modern.

Elementele prezente în spațiu, de la design interior, echipamente, modalitatea de prezentare a produselor și până la personalul specializat pentru un astfel tip de servire, toate au fost realizate pentru a crea un spațiu cald, primitor și adaptat la nevoile clienților. Ne dorim ca fiecare client care trece pragul magazinului nostru să aibă parte de o experiență unică la cumpărături. Spațiul este împărțit în mai multe zone precum: zona de prezentare a produselor, zona de autoservire și o zonă special amenajată, unde clienții pot efectua plata produselor achiziționate. Noul concept vine cu un aer proaspăt și aduce mai multe servicii noi pentru clienții noștri: vitrină autoservire, unde clientul își poate lua singur ce dorește, delicioasele sandvișuri, pregătite pe loc, în magazin, delicioșii hot-dogi, gata să fie savurați de pofticioși, pâine caldă, gata scoasă din cuptor, precum și condimente, conserve, lactate, vinuri și băuturi răcoritoare. Magazinul are de asemenea, un loc special amenajat, pentru autoservire, unde clienții își pot savura în tihnă, delicioasele sandvișuri, pregătite pe loc, cu produsele lor preferate, De la Ana și Cornel. Primul magazin care a beneficiat de implementarea noului concept este magazinul din Mizil, jud Prahova. Modernizarea și amenajarea noului magazin, înseamnă un ambient plăcut, dar și o prezentare în condiții de igienă a produselor certificate în domeniul calității și siguranței alimentare. Pentru anul 2021, brand-ul Ana și Cornel își propune implementarea noului concept în cel puțin 10 magazine cu același nume.

 

 Concept nou Retail