Tel Verde: 0800 500 012 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

În cadrul companiei a fost implementat cu succes, o nouă tehnologie pentru eficientizarea proceselor de HR, prin aplicația Colorful.hr. Această tehnologie presupune soluții integrate pentru toate procesele de HR. Colorful.hr este un soft pentru resurse umane folosit cu success de peste 600 de companii din România.

Softul beneficiază de o serie de module menite să faciliteze munca salariaților, module pe care și angajații Carnia le utilizează.

• Modulul Me se referă la spațiul virtual al angajatului și oferă angajaților acces la informații personale, contractuale și despre companie

• Modulul Docs are în vedere managementul documentelor și angajații pot configura templateuri de documente, pot clasifica fiecare document scanat în dosarul potrivit, iar căutarea documentelor se face rapid

• Modulul People transmite informații despre managementul personalului, managementul structurii organizatorice, a organigramei, a persoanelor din companie și a contractelor, modul întocmește analiza datelor de personal după criterii multiple, realizează transmiterea automată a comunicărilor către REVISAL

• Modulul Time are în vedere configurarea elementelor de pontaj și a tipurilor de concedii, planificarea timpului de lucru, validarea pontajului, evidența pontajului pe centre de cost, inițierea, aprobarea și audit-ul cererilor de concediu, generarea fișelor de pontaj.

Carnia este un brand românesc cu o experiență de peste 25 de ani în producția și prelucrarea cărnii, retail și logistică. Cu o tradiție de peste 25 de ani, compania Carnia se situează constant în topul celor mai importante companii producătoare de mezeluri din Romania, având o capacitate de producție de 20.000 de tone anual, 800 de angajați și o cifră de afaceri de 50 de milioane de euro.