Tel Verde: 0800 500 012 Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Compania Ana și Cornel a fost desemnată câștigătoare a medaliei Qudal 2020-2021, la categoria “Cel mai înalt nivel de calitate de pe piața românească –Carne proaspătă ". Sondajul a fost efectuat în luna Ianuarie, iar participanții au fost utilizatori de internet români, mai mari de 15 ani, adică populație generală.

Qudal- Quality Medal ( www.qudal.com ), este un proiect al casei elvetiene ICERTIAS- International Certification Association GmbH ( www.icertias.com ). Proiectul Qudal cercetează și premiază companiile (produse, servicii, mass-media, persoanele, cultura și sporturi ), oferind cel mai înalt nivel de calitate pe anumit teritoriu- în opinia cetățenilor, adică a consumatorilor înșiși. Scopul proiectului QUDAL este de a atrage atenţia publicului asupra importanţei calităţii în alegerile lor zilnice şi asupra dreptului cetăţenilor la cel mai înalt nivel al calităţii, precum şi la a face mai simplu şi mai uşor pentru consumatori să găsească pe piaţă cele mai bune produse şi servicii din punct de vedere al calităţii.

Ana și Cornel este un brand românesc cu o experiență de peste 25 de ani în producția și prelucrarea cărnii, retail și logistică.