Mezeluri de familie
Povestea Ana și Cornel vorbește despre zeci de ani de activitate în care pasiunea s-a transmis de la o generație la alta.
Rezultatele companiei, încrederea acordată de clienții noștri și toate învățăturile acumulate pe parcursul acestor ani ne dau încrederea de a îmbunătăți și inova constant domeniul în care activăm.

Carmina Paraschiv   DIRECTOR GENERAL

Povestea noastră

Produsele realizate din pasiune au stat la baza evoluției companiei Ana și Cornel în cei peste 20 de ani de existență pe piața națională.

Munca susținută și grija pentru comunitate au transformat o afacere de familie într-o companie apropiată de sufletul și gustul oamenilor. Inspirăm tuturor celor cu care lucrăm ideea că suntem o companie dedicată preparării unor produse fără compromisuri, respectând cele mai înalte standarde.

Povestea noastră începe din dorința fondatorilor de a crea o companie care să dăinuiască peste generații. Ana și Cornel reprezintă oamenii care învată zi de zi ce înseamnă să realizezi un produs mai bine decât ieri. Suntem o companie care se dezvoltă constant, fiind suma celor mai bune idei și acțiuni ale echipelor ce fac parte integrantă din ea.

Viziunea companiei este aceea de a inova procesul de producție și sistemul logistic, pentru a livra consumatorilor produse de înaltă calitate, păstrând rețetele și gustul tradițional. Utilizăm cele mai noi tehnologii, pentru a furniza produse sănătoase și sigure pentru clienți.

Misiunea companiei este aceea de a continua tradiția de peste 20 de ani și de a rămâne apropiată de valorile și preferințele comunității din care a pornit, de a continua să fim recunoscători pe piața ca producători de încredere, oferind mereu cele mai bune servicii și produse.

Ana și Cornel este un brand românesc cu o istorie de peste 20 de ani, conturat în jurul unor principii sănătoase, ce descriu perfect familia: pasiune, onestitate, muncă susținută, sănătate și respect.

Transparență, încredere, seriozitate și integritate sunt principiile de bază promovate de Ana și Cornel. Aceste aspecte sunt stipulate intern în manualul de conduită al companiei, aplicabil tuturor angajatilor.