Mezeluri de familie
Compania Ana și Cornel îşi aşteaptă vizitatorii la târgul INDAGRA 2016
Compania Ana și Cornel îşi aşteaptă vizitatorii la târgul INDAGRA 2016

Compania „Ana si Cornel” participa la Targul International Indagra Food, eveniment dedicat producatorilor de alimente si furnizorilor de tehnologii si echipamente de procesare in industria alimentara, ce va avea loc anul acesta in cadrul Pavilionului Central Romexpo, in perioada 2-6  noiembrie 2016.

Indagra este cel mai important targ dedicat agriculturii, reprezinta cadrul ideal pentru prezentarea noilor produse, pentru lansarea de noi produse, cat si pentru dezvoltarea unor relatii de business.

Ajuns la cea de-a XXI editie, INDAGRA 2016 este o manifestare complexa cu scopul de a reuni cererea si oferta celor mai importanti producatori, importatori si furnizori din industria alimentara.

Asemenea editiei Indagra 2015, persoanele care vor vizita standul Ana si Cornel, situat la nr 215 sector D, vor putea discuta cu specialisti in domeniu pentru a afla mai multe informatii despre produse, modalitatea de realizare a acestora , cele mai noi locatii si orice alte informatii despre brandul Ana si Cornel.

La standul Ana si Cornel, vizitatorii vor putea degusta din produse in cadrul sesiunilor de sampling organizate special, in fiecare zi.

Produsele cu care compania se va prezenta anul acesta sunt produse comercializate in magazinele Ana si Cornel; se vor putea degusta cele mai delicioase produse din gama salamuri, carnati, specialitati si de asemenea, vizitatorii standului nostru vor putea gusta cele mai noi produse din gama.

Ca in fiecare an, pentru acest eveniment se va realiza un produs in editie limitata – Salam Rustic, produs din care curiosii pot degusta pe parcursul celor 5 zile de eveniment.

Ne mândrim cu experienta acumulata si cu fidelitatea clientilor nostri, care au apreciat calitatea produselor Ana si Cornel de-a lungul celor peste 22 de ani de activitate. Participarea pentru a treia oara în cadrul Târgului Internațional Indagra Food reprezintă o ocazie ideală de a interacționa cu clienții noștri și de a le oferi informații despre produsele lor preferate.

Share: