Mezeluri de familie
Compania Ana și Cornel îşi aşteaptă vizitatorii la târgul INDAGRA 2015
Compania Ana și Cornel îşi aşteaptă vizitatorii la târgul INDAGRA 2015

București, 26 octombrie 2015 Compania Ana şi Cornel participă în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie, pentru al doilea an consecutiv, la Târgul Internaţional Indagra, eveniment dedicat producătorilor de alimente şi furnizorilor de tehnologii și echipamente de procesare în industria alimentară, ce va avea loc la Pavilionul Central Romexpo.

Pe parcursul celor 5 zile, vizitatorii vor fi întâmpinaţi în cadrul standului Ana şi Cornel, situat la nr. 215, sector D, de reprezentanţi ai companiei, profesionişti în domeniu, care le vor pune la dispoziţie informaţii despre gamele de produse şi modul de realizare a acestora.

Un element nou în cadrul standului în acest an îl constituie vitrinele speciale pentru expunerea produselor şi zona de degustări. Astfel, vizitatorii vor fi întâmpinaţi cu produse proaspete în sesiuni de degustări dedicate, iar special pentru eveniment va fi realizat un produs în ediţie limitată – Salamul Rustic de la Ana şi Cornel.

„Indagra reprezintă unul dintre cele mai mari evenimente destinate industriei alimentare din România, iar pentru noi este ocazia ideală de a interacţiona cu clienţii care ne sunt alături de peste 20 de ani. Ne bucurăm să revenim pentru al doilea an consecutiv şi sperăm ca numărul expozanţilor să crească cu fiecare ediţie”, a declarat Carmina Paraschiv, Directorul General Ana şi Cornel.

Având o tradiție de peste 20 de ani, o capacitate de producție de 20.000 de tone anual și respectând cele mai înalte standarde de calitate și management, Ana şi Cornel se situează constant în primele trei locuri din topul celor mai importante companii producătoare de mezeluri din România. În luna august, compania a fost desemnată câştigatoarea „Best Buy Award” la categoria producător de mezeluri de semidurată cu cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţa românească.

Share: