Mezeluri de familie
Compania Ana şi Cornel a primit certificarea Best Buy Award
Compania Ana şi Cornel a primit certificarea Best Buy Award

Bucureşti, 13 august 2015 – Compania Ana şi Cornel a fost desemnată câştigatoarea „Best Buy Award” la categoria producător de mezeluri de semidurată cu cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţa românească.

Best Buy Award este un program de certificare iniţiat în 2010 în Elveţia, ce îşi desfaşoară activitatea în peste 25 de ţări din întreaga lume, printre care se numără şi România. Scopul acordării acestor distincţii este găsirea produselor cu cel mai bun raport calitate-preţ, cele care vin în beneficiul consumatorului.

Premiul este acordat sub forma unui certificat şi a unei medalii, conform standardelor internaţionale impuse de ICERTIAS – International Certification Association. Medalia „Best Buy“ reprezintă garanţia faptului că produsul a primit cele mai mari note din partea consumatorilor într-un anumit segment.

Categoriile la care se acordă premiile fac parte dintr-o varietate de sectoare, de la segmentul economic, la cel cultural, sănătate, sport sau entertaiment, reprezentând un indicator clar al preţurilor convenabile şi standardelor ridicate de calitate. Câştigătorii sunt desemnaţi chiar de către consumatori, aceştia fiind cei mai în măsura să acorde calificative produselor existente pe piaţă.

Ana si Cornel Best buy„Obţinerea acestei distincţii reprezintă confirmarea faptului că produsele Ana şi Cornel sunt principala alegere a consumatorilor români atunci când îşi doresc produse de calitate la un preţ corect. Suntem recunoscători pentru fidelitatea acestora şi dorim să venim mereu în întâmpinarea gusturilor şi dorinţelor lor. Calitatea şi siguranţa alimentară reprezintă preocupările noastre principale atunci când ne referim la produsele Ana şi Cornel”, a declarat Carmina Paraschiv, Director General Ana şi Cornel.

Sondajul a fost efectuat în luna mai, pe un eşantion de 1.200 de respondenţi, utilizatori de internet cu vârsta minimă de 15 ani, prin intermediul unui chestionar web cu ajutorul metodei CAWI-DEEPMA (Interviu Asistat de Computer prin Internet – Conştientizare Profundă).

Medalia „Best Buy Award” este reprezentată grafic sub forma unui diamant albastru şi poate fi utilizată atât pe ambalajele produselor certificate de către consumatori, cât şi în materialele de comunicare ale companiei Ana şi Cornel. Certificatul Digital Best Buy Award include informaţii despre medalie, categoria la care a fost desemnat câştigator şi criteriile jurizării.

Share: