Mezeluri de familie
CEO-ul companiei Ana şi Cornel a fost invitată să susţină un curs în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti
CEO-ul companiei Ana şi Cornel a fost invitată să susţină un curs în cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti

București, 22 aprilie 2014 – Carmina Paraschiv, CEO al companiei Ana şi Cornel, a acceptat invitaţia Facultăţii de Economie Agroalimentară a Mediului din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti pentru a susţine un curs despre Analiza mixului de marketing în cadrul companiei Ana şi Cornel.
Cursul, susţinut în data de 09.04.2014, a oferit atât informaţii despre produsele Ana şi Cornel, cât şi detalii despre poziţionarea acestora, stabilirea preţului produselor, realizarea distribuţiei şi promovarea brandului Ana şi Cornel.

Prezentarea a conţinut, de asemenea, exemple ale apariţiilor media de anul trecut şi folosirea canalelor de social media, în special a paginii de Facebook pentru interacţionarea cu publicul ţintă.

„Am acceptat cu bucurie invitaţia de a susţine un curs de marketing în cadrul prestigioasei Academii de Studii Economice din Bucureşti. Suntem onoraţi să împărtăşim cu studenţii experienţa noastră şi ne dorim ca acest curs să îi ajute să îşi formeze o idee despre ce înseamnă marketingul aplicat şi diferenţele existente faţă de partea teoretică“, a declarat Carmina Paraschiv, Director General Ana şi Cornel.

SAM_1908Studenţii au fost entuziasmaţi de oportunitate, la final manifestându-şi interesul de a participa în cadrul Programului de internship al companiei. Pentru a putea fi admişi în cadrul acestui program pe perioada verii, cei interesaţi vor trebui să treacă o serie de interviuri. Ei vor fi selectaţi în funcţie de cunoştinţele teoretice pe care le deţin în acest moment şi entuziasmul de care vor da dovada, element ce nu poate lipsi niciunui aspirant la început de drum profesional.

Un astfel de program de internship reprezintă o oportunitate extraordinară de a intra în contact cu oamenii din domeniu şi a asimila foarte mult într-o perioadă scurtă de timp.

Share: