Mezeluri de familie
Ana si Cornel EY Entrepreneur of the year

Bucureşti, 16 octombrie 2014 – Carmina Paraschiv, Director General al companiei Ana și Cornel, care de-a lungul timpului a dobândit respectul angajaților, competitorilor, clienților și comunității, este înscrisă în cadrul primei ediții a competiției EY Entrepreneur of The Year 2014 România.

Carmina Paraschiv conduce un business cu o tradiție de peste 20 de ani, compania Ana şi Cornel situându-se constant în primele trei locuri din topul celor mai importante companii producătoare de mezeluri din România, având o capacitate de producție de 20.000 de tone anual și respectând cele mai înalte standarde de calitate și de management.

Cifra de afaceri de 50 de milioane euro, peste 800 de angajați, o rețea de peste 80 de magazine proprii, peste 3.000 de clienți din întreaga țară – sunt doar câțiva dintre indicatorii care o recomandă pe Carmina Paraschiv în competiția EY.

„EY Entrepreneur Of The Year înseamnă un pas important atât pentru noi, cât și pentru oamenii din companie. Rezultatele business-ului pe care îl conduc, încrederea acordată de clienţii noştri şi toate învăţămintele acumulate pe parcursul acestor ani îmi confirmă faptul că suntem pe drumul cel bun”, a declarat Carmina Paraschiv, Director General al Companiei Ana și Cornel.

Programul Entrepreneur Of The Year reprezintă singura competiție antreprenorială organizată la nivel mondial, care are drept scop punerea în valoare a poveștilor de succes ale antreprenorilor. Programul a fost inițial demarat de Ernst & Young în 1986, în S.U.A, iar începând cu anul 1993 competiția s-a extins și în alte țări. Titlul World Entrepreneur Of The Year se acordă la Monte Carlo, iar în fiecare an, în cadrul competiției, sunt nominalizați peste 5.000 de antreprenori.

În acest an, programul se desfășoară în peste 60 de țări de pe Glob, printre care și România. Astfel, antreprenorii români au fost invitați să participe la competiție, încurajând în acest mod dezvoltarea activității antreprenoriale la nivel local. Titlul Entrepreneur Of The Year în România va fi acordat pe 12 noiembrie 2014 în cadrul unei ceremonii de gală, ce va celebra viziunea și direcția strategică cu care antreprenorii îşi cresc afacerile, puterea de a inova, integritatea personală şi, nu în ultimul rând, impactul pozitiv pe care antreprenorii îl au asupra bunăstării comunităţii. Pe lângă premiul Entrepreneur Of The Year în România, se vor acorda încă două premii, și anume: Social Entrepreneur Of The Year și Emerging Entrepreneur Of The Year.

Share: