Salam Turist

Un salam uşor şi fin, plămădit pentru a fi purtat la drum de mâinile iscusite ale meşterilor bucătari de la Ana şi Cornel. Salamul Turist este alegerea ideală în excursii, când vrei ceva uşor, dar consistent pentru popasul pe marginea cărărilor de munte.

Descriere
Salamul Turist este făcut din carne de porc asezonată cu condimente naturale, iar combinaţia finală este extrem de gustoasă. Dimineaţa sau între mese, ca aperitiv ori până şi seara, ca ultimă gustare, acest salam, pus între felii rumene de pâine şi cu roşii proaspete, este tot ce vă puteţi dori.

 

Ingrediente
Produs fiert si afumat.
Membrana artificiala necomestibila.
Carne porc lucru,apa,emulsie de sorici,amidon alimentar,sare,condimente naturale,stabilizator(polifosfati de Na,K,Ca),potentiator de aroma(gluatamat monosodic)aroma(praf de ou),antioxidant(izoascorbat de sodiu),agent de ingrosare(caragenan,guma de konjak,xantan),glucoza,zahar de struguri,colorant natural(carmin),conservant(nitrit de sodiu)aromatizanti de fum

Instrucţiuni de păstrare
Salamul Turist se păstrează la 4 - 8 grade Celsius, în condiţii de umiditate de 75 - 80% a aerului. Poate fi ţinut într-o ladă frigorifică, dacă plecaţi cu el la drum, dar rezistă şi fără aşa ceva, împachetat în hârtie, până ajungeţi la destinaţie, pus cuminte în rucsac sau maşină.

Termen de valabilitate
Timp de 21 de zile, dacă sunt respectate condiţiile de păstrare. 

Indicaţii de consum
Este salamul ideal pentru drumeţii, pentru purtat într-o mică geantă frigorifică la ieşirea la iarbă verde cu familia şi prietenii. Încercaţi-l la micul dejun ori ca aperitiv înainte de masa copioasă de prânz, în timp ce aşteptaţi cartofii aurii la grătar sau friptura. Puneţi alături zarzavat proaspăt, verde şi veţi vedea cum vi se va deschide apetitul pentru restul mesei.

Valoare nutriţională

Valori nutritive medii(g/100g produs)

Valoare energetica

195,4Kcal;813,5 kj

Proteine

16,88g

Glucide

1,18g

Lipide

13,69 g

 
s
Stiri de la Ana si Cornel

Ana şi Cornel anunţă inaugurare unui nou magazin în oraşul Moinesti, judeţul Bacau, Strada Capitan Zaganescu, Cartier Lucacesti. Pe 29 Martie vino şi ia parte la marea deschidere unde vei avea parte de multe surprize.
mai mult

Ana si Cornel, felicită fericitul câstigător al marelui premiu pus la bătaie in perioada 20 septembrie - 31 decembrie 2011. Miu Alexandru din comuna Blejoi judetul Prahova a extras talonul câstigător ce continea fericitul mesaj, " Felicitări, ai câstigat un scuter de la Ana si Cornel"
mai mult

Arhiva
implicare sociala